Skriv din beskrivning här!

Nu drar jag mig mot skolan

Tror faktiskt att jag kommer komma i tid idag! iaf så som det ser ut nu hoho..
Ska ta med mig någon frukt fö blir alltid så jävla hungrig innan lunchen, sen måste jag duscha fixa dricka och allt sånt skit i eftermiddag, hur faaaaan ska man hinna med allt? Aja nu måste jag springa verkligen, puss
 
osminkad chey

Say goodbye to my heart tonight

Mitt problem är nog att jag bryr mig för mycket, jag bryr mig om folk så mycket att jag slutar bry mig om mig själv.
 
Hej hej, Tänkte gå och lägga mig nu och mysa med min nybäddade säng och misoo ♥ Jag byter mina lakan sjuk ofta typ tre gånger i månaden för att jag älskar känslan av en nybäddade säng, luktar gott och känns så gosigt haha! noor byter bara sina lakan en gång i månaden for you information..
 
Hörs kanske imorn på morgonen om ni har tur, och om JAG har tur med att komma upp i tid. Börjar bli så nyfiken på vilka det är som klickar in på min blogg varje dag men inte lämnar några print efter sig. Har ju bara länkat den på facebook än så länge, så har ju bara mellan 70-150 besökare per dag typ. Plus att det bara gått en vecka eller något, men det är ändå skit kul! 
 
en jätte gammal bild på mig, som ni ser så har jag altid rockad den feta eyelinervingen och dem röda läpparna! dock inte lika mycket på senaste tiden, miss it.
 

Iggy Azalea - Work stripped

My little Iggy ♥ och till alla er orroz, think nasty, look sassy but act classy.
 

Valborg - överskattat

Hej bloggisen,
Kom försent idag såklart och har mått illa hela dagen och frusit bollarna av mig höhö. Åt iaf kebab till lunch fett nom nom men dom gav mig inga jävla tomater horungar!!! älskar venezia ändå, venezia är fett bror (y)
Har ingen aning om vad jag och mina gäriis ska göra imorgon, känns så jävla skeft ifall man skulle försöka hinna upp till uppsala för det blir så sjukt stressigt efter skolan och så. Har verkligen ingen aning om vart vi kommer hamna, vill bara på någon fet fest och sedan ha nära till någon badstrand så man kan gå dit allihopa från partyt, göra en liten minibrasa och bara sitta där med massa filtar och hångla typ! Dock kommer det ju inte hända, skulle  vilja träffa några helt nya, ba ett gäng snygga roliga killar på typ 19+
 
ska man typ gå in på match.com eller haha, naej nu är jag skoooja men seriosly vill typ ha ett kompisgäng som alla från grease eller något.. fett awesome liksom! undrar bara vart fan alla sköna människor i stockholm/sverige håller hus?! vart ska ni vara på valbrog liksom.
 
mhm!

Kalla mig egotrippad ♥

Här har ni lite bilder ni kan onanera till! eller spy till för den delen, helt klart en smaksak :) vissa är sjukt gamla så nu behöver vi inte mobbas här haha! åh gud vad jag egentligen borde sova just nu men har inte tagit mina sömntabletter på sjukt länge så min sömnsrytm är fuck'd up..
 

I quote - The galaxy was raining down on her lips

Kan inte sova men är sjukt trött haha, standard för min del! ska upp om 3 & 1/2 timme fast nu är jag ju redan uppe så man kanske bara ska dygna? typ för skojs skull. 
 
Sitter och kollar på allt jag kan hitta om/med Rebecca Stella/ Rebecca Simonsson, så sjukt facinerande tjej, kan inte beskriva hur mycket jag ser upp till henne och vilken kärlek jag känner till människan, she's amazing and let's not forget that she's fucking gorgeous. För er som inte redan visste det så är hon en av mina största förebilder och typ en sådan person som man bara önskade att man var. Vi alla har en sån..
 

Måste köpas


Summer inspiration | l'inspiration d'été

 

Jag pissar på skolan

Tänker inte gå till skolan idag även fast min jävla plastpappa tror att han har något att säga till om och ba "goes all craziee on meh" Jag har mina anledningar och just nu pallar jag inte! känner mig helt hängig också, har ont i hela kroppen och typ fryser konstant.
 
Jag vill bara dansa tills hela min kropp kollapsar, hitta nya talangfulla artister och signa dem under mitt bolag. Göra ny musik varje dag, skriva låtar, gå på auditions, dansa lite mer, designa kläder rita upp alla visioner jag har i mitt huvud, vilket jag dock redan gör haha. Jag älskar kläder, jag älskar musik, jag älskar att dansa, jag älskar allt som har med film att göra,  regissera, producera, skriva manus, skådela. 
Jag skulle lätt vilja vara den som väljer alla låtar till filmer osv. för jag känner alltid att ba "åh där skulle den här låten passa in perfekt" haha. Aja nu ska jag ner och äta något, me like food (y)
 

När man var barn

Anledningen till varför jag har gjort denna katergori är för att jag vill hjälpa folk som mår så dåligt som jag gjorde förut och till en viss del fortfarande gör. Depressioner, ångest, dålig självkänsla blandat med alkohol och gräs är inte den bästa kombinationen, men det var så jag valde att leva under en period i mitt liv. Jag vill hjälpa unga tjejer som jag vet läser min blogg och kanske också ser upp till mig, att du kan komma ur det och det finns andra som förstår. Jag förstår.
 
Sedan så har jag också denna kategori för alla mina underbara vänner jag fått det senaste året ungefär. Jag vill att dem ska få ett inblick av vem jag var som person förut, så att dem lättare kan förstå vem och varför jag är nu. Så ni som bara vill kolla och läsa om roliga saker här på bloggen kan skippa det här, för det är inte roligt det är sorligt och jobbigt för mig att läsa hur osäker jag var och hur dåligt jag mådde när jag var en liten tjej bara..
 
utkast från min gamla blogg snookie, skrivet den 2011-10-08 @ 20:37:14
 
Idag är en sån dag..
Då jag mår riktigt dåligt. Jag inser att jag egentligen är en deprimerad tjej som har ångest hela jävla tiden, men lyckas juga för sig själv riktigt bra så att jag glömmer bort det. Men Nu orkar jag inte det längre, nu släpper jag ut allt som jag gör lite då och då. Jag vet inte vad det är för fel på mig? men någonting är det.. 
Hur jag känner inombords, visst jag mår dåligt.. men det är något mer, något som känns riktigt fel. Jag får ont i magen, har gråten i halsen och vet inte vad jag ska göra. Är det en ångestattack som är på väg? Det vet jag inte, för jag vet inte hur en riktig ångestattack ska kännas. Jag vill bara att någon ska förklara för mig om jag på riktigt har deppressionsproblem, eler om jag bara är allmänt dum i huvudet och tycker synd om själv. 

Det känns som jag har förlorat allt, och det värsta är att det känns som att jag har förlorat mig själv på något vis. Att jag förlorade mig själv för länge sen och det ända som finns kvar nu är levande kropp som vandrar runt och låtsas som ingenting och som inte har någon själl. Jag vet inte vem jag är längre, jag har förlorat allt! Hur är jag som person, vad gillar jag, jag vet inte.. Och nu när jag har tänkt igenom det för 1000 gången ikväll så får jag bara ännu mer ångest. Jag känner bara att jag inte har någon att öppna mig för, att det inte är någon som finns där för mig till 100 % längre. Mina vänner är liksom bara där. Dom är bara folk man är med när man går ut på helgerna, festar, eller bara tråkar ute med. Jag älskar dom, dont get me wrong. Men älskar dom mig..? det är frågan, är dom mina riktiga vänner, det vet jag inte. Jag är säker på att det är ingen av er läsare som ens orkar läsa det här, för om man mår bra vill man inte läsa om andra problem, få höra varför dom mår dåligt, för då hamnar man där själv tillslut. Det var så jag hamnade här. Så vem skulle vilja lyssna på mig? vilja hjälpa mig, ORKA hjälpa mig? nobody...

Jag orkar inte heller. Jag orkar inte lyssna på mitt egna jag som bara skriker inombords hela jävla tiden. Det är som att mitt mående är en levande människa som vill ut. Som är instängd.. Och det är ju antaglingen mina känslor, eller det är mitt hjärta som som vill skrika ut allt. Men min hjärna.. Den säger att jag inte vågar, den vill inte släppa ut någonting. Det blir bara ännu mer ångest.

Man ska lyssna på sitt hjärta säger folk.. Men om psyket tar över så går det inte, tankarna tar över, det blir för mycket för lilla jag som redan är sjukt svag pågrund av saker jag har upplevt och av känslor som har funnits inom mig sen långt tillbaka. Det blir bara mer för varje dag, what am i going to do? 

Jag önskar jag kunde hitta någon som mådde precis som jag. Då skulle jag äntligen kunna få ut allting, och det skulle den också, och då skulle vi båda två tillslut må bra.. elller hur? 

( paus )

Nu har jag läst igenom allt jag har skrivit och ångrar det, jag vill inte lägga upp detta inlägg.. ska jag göra det? jag kanske överdriver.. jag kanske inte mår så dåligt som jag tror att jag mår, jag kanske bara vill ha uppmärksamhet för att jag tycker så synd om mig själv? Det vet jag inte, för jag vet inte vem jag är.

jag vill bli kär, det är det ända jag tänker på när jag inte har mina dåliga perioder och tänker på hur dåligt jag mår. Då tänker jag på kärlek, jag vill bli kär, jag är beroende av kärlek, kärlek kärlek kärlek.  Jag kollar alltid på kärleksfilmer för det känns som att alla kärlekpar i filmer delar med sig av deras kärlek. Jag lever mig in i filmen och det känns som att jag är den lyckliga tjejen som har hittat världens underbaraste kille. Jag drömmer om att jag har en pojkvän, är runt 18 och bor i usa. Vi gör allt tillsammans, och är så sjukt kära i varandra. Allt är helt under bart och vi skulle kunna dö för varandra, så mycket älskar vi varandra. Detta drömmer jag varje jävla natt. Jag skojar inte. Så vad är det för fel på mig? Jag känner mig så ensam...
 
 

Ac Dc T-shirt

Såhär såg jag ut idag! mammas gamla ac dc t-shirt som dem sålde under någon gammal turne. Egentligen får jag inte ha den för den är värdefull haha, men jag snodde den ändå, love it! Vill ni att jag ska börja skriva vart jag har köpt allt btw? så ni slipper fråga varje gång jag visar upp dagens outfit?

Jobba med cpmänniskor

Jätte jätte jätte jättekul!
Var i skärholmen idag på något jävla möte för alla som har fått sommar jobb inom kommunen "127" och jag fick då reda på att jag ska jobba med att ta hand om folk på något handikappshem med "handikappshinder" man ba ja tack! min fobi typ, gillar inte cpungar och gamlingar dem är läskiga.. 
 
Det var bara onions där och ALLA stirrade på mig för att jag hade ett par slitna jeans på mig som visar väldigt mycket hud, speciellt när dem tog upp att man inte får ha utmanande kläder på sig när man jobbar, så som urringat osv. då ba boooom, all eyes on me haha! 
 

gårdagens outfit


Undressed

Den här killen är från sverige faktiskt men är signad under sony eller universal i England typ. Tror att han kommer bli riktigt stor rätt var det är så smäller det ju så vet alla vem snubben är. Hans första officiella singel heter undressed och är en sexig rnb låt, typiskt min smak, har en hel spel lista med bara en massa lugna sexiga låter med Frank ocean, Miguel, usher osv. Tycker han passar in där perfekt haha (y)
 
 

We will never grow up

 




Mys i Slussen/Gamla stan

 
Hej allesammans ni börjar fan bli många nu, sweeeeet!
Idag så var jag inte i skolan för det var någon bajsdag med lekar osv. vilket jag och linnea inte kände för, så min un derbara mamma skjutsade mig till hornstull med snyggingbilen där jag mötte min kära räka <3
 
Vi åkte sedan in till slussen och köpte med oss subway som vi sedan åt nere längst vattnet vid gamla stan. Sedan gick vi runt där ett långt jävla tag ( jag kämpade mig runt med mina heels ) vi satte oss vid vattnet igen och åt glass, sedan gick vi tillbaka till slussen och skildes åt!
mysisdag ♥

BabyDavisha - Streetstyle

Så här såg jag ut idag in tha' face och klädde mig idag, Allmänt chill med mina vit/blåa Air force (gammal modell)

The power behind words


You ask me what I am, I'm tan

Hej Bloggen (gud så mobbat det låter out loud)
Har precis käkat världens mumsmums, kycklingvingar med potatissallad vilket är min drog, älskar verkligen potatissallad haha! och till det lite vanlig sallad och citronvatten. Det var väl ytterst intressant? 
 
Hade iaf nationella i svenska i dag. Gick typ helt okej antar jag, eller det går ju alltid bättre än vad man tror liksom.
Smörjde in mig med brun utan sol igår också, blev fläckig som en apa, men fan vad mycket snyggare jag känner mig och ÄR när jag är brun. Det är nog meningen att jag skulle födas som typ en gyllenbrun meatball! det är seriöst no1 on my mind hela tiden, måste bli brun, vill vara brun, brunt är snyggt, brunt är bajs, damn jag är lite brun, niceeeee
 
Nej men blev mer orange, what to do liksom..
 
fråga mig inte varför jag ser ut som en midget, jag har en tendens att göra det.

Victoria's Secret ♥


Orroz, det är orroz överallt

Festade igår igen hos the boy next door! Var där med malou och eva men inga bilder togs faktiskt (lika bra det) kom hem halv fyra, sjukt skönt att det bara var 30 sek till bädden, är så van med att åka på fest långt bort annars haha. Ska nu gå ner och poppa popcorn och sätta på någon skön rulle, ciao ♥
 
And now the headline make sence,
but please

internationella kannabisdagen

Inget firande för mig idag, men ni andra får ha det så kul (y)
 

Visst får man lite ångest

Visst får man lite ångest när man vaknar tjugo över fyra på eftermiddagen i ett rum som stinker fritös pågrund av fyllekäket man proppade i sig innan man slaggade. Det är strålande sol ute, men den går ju ner snart så det är inget jag hinner gå ut och njuta av.
 
Dock är det ju inte så konstigt att jag sov/sover så länge med tanke på att jag gick och la mig halv 6 på morgonen och var väldigt full. Ska man orka sig upp kl 11-12 då, eller hur fan bär ni andra tonåringar er åt? :)
 
haha två riktigt dåliga kvällar för mig, 

Bråvalla Festival 2013

I sommar mellan den 27-29 Juni så är det en fet festival i norrköping som heter Bråvalla! Man kan köpa tre dagars festivalpass eller bara för en dag osv. Man kan köpa festivalpass + camping antingen på det lugna området eller festområdet (där kommer förmodligen jag och mina gärisar hänga haha)  Jag är så sjukt taggad för det är en sån mix av alla mina favoritartister och band som inte har samma musikgenre alls, tex.
 
Frank Ocean (döööööör) | Avicii | Icona pop | Green day | Nause | Dj Fresh | Dada life | Johnossi | Hoffmaestro | Far East Movment 
 

Det här är bara några av mina favorit artister/band/dj's
Gå in på deras hemsida här för mer information om vilka som uppträder,priser osv. 
puss

Beach 2013 - fina bikinis


Soft like a babyborn butt

Tjaarå Man!
 
Gud vad jag inte var pigg idag asså, fifaaaan. Försov mig (standard) och har känt mig seg/sjuk hela dagen. Åt kebab efter skolan och sedan gick jag tillbaka för att ha utvecklingssamtal. Det gick väl bra antar jag ig-varningar hit och dit men sjukt mycket beröm om att jag är så speciell och begåvad and so on..
 
samma skit man har hört i flera år, förstår helt ärligt inte vad alla surkärringslärare ser hos mig..
Don't get me wrong jag vet att jag är awesome, begåvad, grymt smart osv. Men jag visar ju inte det ett dugg i skolan för att jag hatar skolan, jag bryr mig ju inte ett piss typ.. nästan haha.
 
så hur vet dem? how the fuck do they know? bara jag som tycker det är otroligt störande med folk som pratar om en som att dom kände en? som att dem har någon aning? tror faktiskt inte jag är ensam om det, fuck school #yålå
 
'
bild från i somras, gud vad jag har förstört min kropp sen dess
 
 
 

Random outfit

Såg jävligt ful ut idag men kände för att göra ett "outfitinlägg" så det fick bli några bilder från förra veckan 

Instagram: @DavishaKing


Quotes

 

Flume

 
 

Billiga vår/sommarskor

Vill ha dem allihopa, så typiskt mig! Alla skor hittar ni på H&M förutom kängorna som är från BikBok

Finally, the bitch is back right?

Åh gud vad jag inte kan beskriva lyckoruset som strömmar i min kropp just nu! Ett år, ett helt fucking år har gått sedan jag bloggade sist. jag saknar att skriva av mig, jag som känner och tycker/tänker så mycket har verkligen svämmat över dem senaste månaderna. Nu är jag tillbaka och det känns så jävla bra! varför slutade jag? fastnade i annan skit, hade ingen fin design, och ni som följt mina tidigare bloggar vet hur mycket jag bryr mig om det. Jag är en psykiskt störd perfektionist när det kommer till vissa saker. 
 
Nu har jag ju inte heller världens snyggaste design utan knarkheadern ni ser nu är bara tillfällig. En helt ny deisgn är på G och den kommer bli feeeeeeet.
 
kommer inte skriva massa ytliga inlägg tills dess som modetips, outifts och sminkinlägg osv. som ni flesta är vana vid utan kommer mest skriva helt oförstårliga saker om havet, framtiden, ångest osv. som ni också är vana vid haha. Vi hörs om ett tag, helt sjukt btw att massa läsare fortfarande går in på mina gamla bloggar typ varje dag, hade fan mycket läsare och var på väg uppåt mot nånting, typ inte stjärnorna men ah..
sen föll man ner tll botten igen. 
 
tjo!