Skriv din beskrivning här!

Get pretty for summer


queen b - I don't know why you love me, And that's why I love you

Så JÄVLA heartbroken över att jag inte gick på hennes konstär! Min stora idol, my queen b fucking queen of Rnb! Här har ni en riktig jävla KVINNA. Hela beyonce består av girlpower, så elegant men ändå en diva, sjunger som en gud, dansar som en gud, har ett hjärta av guld, my no1 inspiration ♥
  

Outift från förra veckan


Long time no see

Förlåt för att jag inte har skrivit men än jätte trött på livet just nu, har verkligen inte ork till NÅNTING, and trust me it sucks. Förra helgen var väldigt bra men också väldigt dålig. festade hos amanda på fredagen och sov sedan där, kvällen var bra tills jag märkte att min mobil och mitt busskort var borta.
på lördagen gick vi och åt kebab bara fem minuter bort, sedan gick vi tillbaka till henne och kollade lost hela jävla dagen, och sen när man kollar på klockan så var den tre på natten? man ba oj haha, så sov där på lördagen också. På söndagen gick vi på pinks konstär i globen, och det var så jävla bra! Love her ♥
 

Patetiska människor

Jag har aldrig gillat er och kommer ALDRIG att göra, men ändå så lägger ni ner tid på mig och vägrar låta mig vara?  Har ni inget bättre för helt ärligt, ni hänger med samma folk som ni alltid har gjort, är helt fucking efterblivna och tänker som en bunt femåringar som går på tjack. Att ni fortfarande måste skriva till mig, kommentera mina bilder, min blogg, mina statusar med dryga grejer konstant, även fast jag inte har varit med er på flera ÅR förutom några av er, så tror ni att ni känner mig? Ni har aldrig känt mig så sluta vara så jävla beroende av mig och LÅT MIG VARA IFRED. Alltså jag sitter verkligen här och asgarvar, för ni är så sjukt pinsamma och patetiska HAHA!
 
Så ni som har börjat kommentera min blogg också kan ju skriva erat RIKTIGA namn istället för någon jävla "gdal@hotmail." eller bara hålla käften bokstavligen. Är ni så fega? hahaha asså seriöst jag skäms åt er.
Äckliga parasiter, get over me because I hate u all, och om ni nu hatar mig också, varför beter ni er som en bunt nolifers/stalkers i sådant fall? exakt.
 
Jsg pissar på er alla, typ seriöst dem mest idiotiska och ELAKASTE människorna jag någonsin träffat, skaffa er ett liv och försvinn ur mitt jävla äckliga parasiter.
 
 
 
 
 
 

obekväma skor + dåligt väder

Mina nya skor är så sjukt obekväma och gör jätte ont på ovansidan av foten, verkligen jätte tråkigt :/ Får som sagt använda dem lite då och då ändå så att jag kanske lyckas gå in i dem! Så sjukt snygga ju, tänker fan inte kasta dem! Sen var det as kallt idag också, men nu lyser solen dock så håller på att ta massa egopics h3h3h3..
 
Har två prov imorgon så måste plugga nu, men först ska jag gå ner och sno en glass av min bror. Ni får dagens outfit snart, puss så länge 
 
 

whip my hair back and fourth

Tjafannn! Har lockat håret nu så jag är lite sassy for tomorrow, dock tog det hundra år och jag har världens sämsta tålamod när det kommer till sånt där så det blev ju lite halvbra om man säger så. Har smörjt in min med brun utan sol också och den luktar så sjukt jävla gott!! Typ gräddkola/noguat eller något, vill typ slicka mig själv (y)
 
Är redan trött på den här designen jag har, men orkar inte fixa någon ny. Får bli till helgen i sånt fall! Föresten om det är någon sötnos som har en blogg med minst 100 besökare typ så kan den kommentera detta inlägg ifall den skulle vara intresserad av att göra ett länkbyte! kommer inte göra flera stycken hela tiden som någon jävla slags spamm, men känner för att göra ett nu men någon speciell ♥ (gud vad jag inte hoppas att ni tar allt jag skriver seriöst här på bloggen haha, är rätt så ironsik/sarkastisk av moi)
 
en boll poll på huvudet

Word

Blir så sjukt irriterad på RESPEKTLÖSA människor som kommer hit till sverige, får en ny chans i livet, att leva till STOR del fridfullt här men beslutar sig för att våldta folk, göra massa olagliga saker, spränga sig, planera att spränga upp svenska kyrkor, gifta bort sina barn i smyg, ta bort våra traditioner och peka fingret på oss svenskar och säga "racist" för att vi vill ha kvar dem? Drar inte alla invandrare/utländska över en kam men dem som beter sig som idioter, inte uppskattar allt dem får av sverige, vägrar anpassa sig utan tror att vi ska anpassa oss efter dem kan dra åt helvete! alla dem jävla idioterna som inte vill anpassa sig genom att lära sig det svenska språket, följa våra lagar som riksdagen/staten har nerskrivna på papper vill jag inte ska bo här. Om jag skulle flytta till ett annat land skulle jag SJÄLVKLART försöka lära mig deras språk, följa deras regler och visa respekt genom att göra som dem gör? kalla inte mig eller någon annan STOLT svensk för rasicit pågrund av att vi är just det, STOLTA. Alla andra som inte är svenska men som visar uppskattning, respekt och beter sig som folk är guldvärda, och bidrar till mycket här i sverige. Så alla behöver inte ta åt sig, om det nu inte är så att du är en äcklig idiot som teknsikt spottar på svenskar och sverige, ni kan fan i mig ta åt er, KÄNN ER TRÄFFADE
 
Det värsta är ju nästan att det är blattarna som ALLTID säger racistiska saker både ill svenskar och folk med andra ursprung än dem själv. Jävla neger, äckliga fittsvenne blabla asså hör sådant VARJE DAG. Och ni kallar oss svenska rascister? det är ni sjävla som är så smutsiga i munnen så det är vidrigit och inte har något som helst respekt för människor. Inte hela tiden självklart, men ofta! och INTE alla, men MÅNGA.
 

lé outfit of today

Såhär såg jag ut idag! rätt så onödigt att astränga sig nu när vi hade nationella hela dagen, då är det sjut skönt att bara släga på sig ett par sköna byxor, en stor kofta och ett par sneakers (y) och ingen bh haha!
 
 

Red lipstick, white goddess


#AEP countdown, 29th may


You and me baby making love like gorillas

Ja det är min gorilla, vill du något eller?
 

Få tjockare och längre hår?

Ni röstade mest på att jag skulle tipsa om hur man får längre och tjockare hår förra veckan, så här får ni löite tips!
 

Vad hände i helgen?

God eftermiddag kära vänner,
Förlåt för att jag inte skrivit något alls typ under helgen men har inte haft tid helt enkelt. I fredags chillade jag i hornstull med några och lyssnade på musik med högtalare, åt solrosfrön/fuugelmat, drack lite sprit och tog det lugnt helt enkelt.
 
Igår så åt jag en av mina favvisrätter, eller kanske inte är en "maträtt" men åt iaf icas nuggets (dem godaste, smakar som donkens) med pommes och sallad, sen gjorde jag egen curry dressing som man alltid få till ute ni vet? Den blev fett god! Sedan drog jag på fest i örnsberg med massa brudar och det var väl helt okej där. Vår dricka blev snodd, men sedan hittade vi den, alla satt och kollade på mello men sedan blev det pusskalas och alla gick runt och pussade ALLA. Helt mys liksom (y)
 
mina ögon är egentligen ljusgröna med lite blått och gult, vet inte varför dem ser gråa ut haha?
 

Lilo and Stitch - word


B I T C H don't kill my vibe

 Jag är fett fett fett glad just nu! allt känns fett awesome, inte så som det är nu, men så som det ska bli!
I'm excited
 

 

Major shopping

Haha okej inte major major men rätt så mycket skor och fler blir det om några dagar hehe! Passade på att köpa lite hudprodukter, brun utan sol, en ny parfym som luktar jätte gott och massa underkläder och strumpor också. Kan bara ha vita låga strumpor INGET annat. Svarta kan funka ibland men väldigt sällan haha. Mina favoriter av skorna måste nog vara dem blåa! förerdrar loafers istället för ballerna faktiskt. 
 
1.Vita nitskor, 299;- / 2.svarta bots, 199;- / 3.Buffalo skor, 99;- / 4.nitloafers, 199;- / 5.Blåa loafers, 249;-
1. Deodorant / 2. Brun utan sol / 3. dagkräm /
4. Sminkborttagn.ögon / 5. Torrschampo / 6. skrubb,mask,allt i ett mot finnar / 7. sminkborttagning
 
 
 
 

Ian Eastwood choreografy

Ian Eastwood är en av mina absolut favorit koreografer, och denna koreografi till "fall" med Justin bieber är den finaste dansen/koreografi jag någonsin sett, det är min absolut absolut favorit! Det finns videos på sjukt mycket grymma dansare som gör denna men ingen och då menar jag INGEN gör den som Ian. Hans ansiktsuttryck och känsla genom hela numret känns så sjukt äkta, och man märker verkligen att den här koreografin berör honom och är väldigt känslosam. Det är så fint, hela dansen från början till slut, helt klockrent! Blir alltid helt tårögd när jag kollar på det haha, men man känner verkligen hans smärta i hans röresler ♥
  

Strawberry cheesecake

Hej bloggisen, sitter och äter cheesecake (så sjukt gott) och har "kardashian marathon". Ska snart sova tror jag med tanke på att jag inte har svoit nånting på typ fyra dagar, så har jävla insomniac typ.. 
Inte långt kvar tills man ska hoppa i bikinin, känner att jag måste börja gymma igen och bli lite fit. Dock vet jag inget bra gym, vill börja på något inne i stan alltså söder om ni fattar? så om ni vet något kan ni jätte gärna säga till, ciao
 

Lace-dress with baseball jacket


ÄLSKAR det mörk blåa i spetsklänningen och dens axelband! tror inte den skulle vara lika fin om den var helt svart,för då skulle den vara som alla andra. Den är från min största inspiration/idol Rebecca Stellas andra eller tredje (?) kollektion för nelly och den är just nu på rea. Vet att inte många skulle välja att matcha så här, men jag skulle lätt ha denna baseball jacka över för att blanda det vackra/feminima med lite tufft. Sedan ett par svarta glansiga pumps och stora hollywood lockar i håret samt mittbena! och en snygg bränna haha (y)

Bra dag

Idag har faktiskt varit en bra dag! blev av med två saker som "tyngde" ner mig och skapade stress, så nu känns allt mycket bättre. Hade nationella också och det gick helt okej, dock var det lite svårt att höra vad den brittiske gubben sa ibland för han pratade så sjukt fort på hörförståelsedelen. Håller på att tvätta och städa nu för kom bara halvvägs igår, sedan ska jag nog bara kolla på keeping up with the kardashians och sedan sova.
 
Such a fun life ♥

Davisha likes J-Lauren

Jessica Lauren är en sjukt snygg brud på typ 25 år eller något sånt, och hon driver en as bra blogg som jag tänkte tipsa om lite snabbt bara! Hon är skit vacker, bloggar alltid om tunga saker som resor, modelljobb, grillning ute i orten, mat osv. Hon är dessutom gravid nu, men dock har hennes blogg inte blivit tråkig pågrund av det som många andras, utan den har bara blivit mer intressant för hon är världens coolaste morsa haha ;)
 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Hata livet just nu

Har äckligt mycket uppgifter och grejer jag ligger efter med i skolan just nu, dessutom har jag redovsining imorn med min grupp i entreprenörskap och vi är INTE förberedda. Vet inte hur jag ska hinna med allt på en kväll, är vrål hungrig men har inte tid att äta, mitt rum är sjukt stökigt och jag får panik när mitt rum är stökigt, städar hela jävla tiden så kommer typ "go all psyko" snart, har ej tid att blogga så vet inte varför jag gör det men tänkte bara säga att det blir mer uppdatering imorn eller överimorn, puss 
 
 
love <3

Staring into the wall with a pain in my heart, that's you isn't it? You little shit


All I see is signs, all I see is dollarsigns

 

Scandalbeauties?

Haha Skulle nog aldrig vilja blogg som en scandalbeautie, även fast jag inte tycker det är något fel med att vika ut sig osv. utan helt tvärt om, jag tycker alla tjejer ska få visa upp sin kropp som dem vill osv osv. jag gör ju det själv hela tiden! Dock är det inte den "karriären" eller "stämpeln" jag strävar efter, och med tanke på dem drömmarna jag har om min framtid så kan jag inte ha något sådant i arkivet tror jag.. 
 
Fick alltså något slags erbjudande til att börja blogga hos scandalbeauties eller nattstad av en av cheferna typ, Nattstad låter ju helt okej, men som sagt.. Scandal beauties är nog inte för mig haha! är ju bara 17 dessutom..
Men dem kommer tydligen hjälpa mig med Design och allt sådant oavsett vilken portal jag väljer, och sedan skulle jag få bra betalt, so what do you think? 
 
 
Haha en jätte gammal bild på mig när jag inte hade några ögonbryn, och nej! det är inte min mage som väller ut, utan hade ett antal ombyten under fotograferingen och tröjan jag egentligen har på mig är en lång tight klänning som jag var tvungen att vika upp haha..
 
 

Nyduschad, godnatt

Ska snart hoppa i säng, men först ska jag läsa bloggar och lite sådant. Gud vad jag hatar folk som inte kan säga sanningen till en. Om det är någonting du är arg/ledsen/irriterad över på MIG, säg det då till MIG och inte till någon annan. Jag säger det till mina vänner hela tiden, att var ärlig mot mig säg om det är något, för hur ska jag annars kunna veta eller lära mig av det jag gör fel/säger eller vad fan det nu är.
Sen tror dem att man inte märker någonting när dem är dryga och tekniskt sett beter sig som att man knappt är vänner? Är det vad jag förtjänar och är värd, du kan inte ens vara ärlig med mig, din VÄN? eller är vi ens det, vänner? för jag är iaf alltid ärlig med mina vänner och säger vad jag har på hjärtat, så om du inte ens kan öppna dig för mig, behandla mig med ärlighet och respekt then you can get the fuck out of my face. Gud vad jag blir irriterad på folk ibland, get som balls you bitchatchos..
 
Seriöst jag får damp! det finns inget värre en vänner som inte kommunicerar med en, inte säger till om den är sur eller om det har hänt något och den är ledsen. Utan ba fuck you, man ba snälla jag trodde vi var närmare än så, och du kan inte ens berätta för mig om det är något som tynger dig på grund av mig eller något som jag har gjort ELLER på grund av någon annan eller något annat som har hänt? folk måste sluta bete sig som femåringar ibland.
 
 

Healthy food, healthy training, healthy body, healthy life

Vill verkligen börja bli nyttig nu på riktigt asså! har mina perioder då jag äter skit bra och tränar och dansar som ett freak, och vissa brukar pågå under en väldigt lång tid. Nu var det dock länge sedan och jag vill inte att det ska komma som perioder bara utan vill ha det som en livsstil. Hatar brudar som leker fett nyttiga och duktiga för att dem går till gymmet två gånger i veckan och lyfter några hantlar typ, man ba bitch please du kommer inte få några resultat om du håller på och larvar dig.
 
ÄLSKAR min kropp som den är just nu, men älskade den mer hur den var för ungefär ett år sedan. Mina bröst har växt sjukt mycket sedan dess vilket är ett plus, och mitt ass också haha! Dock har min mage och midja lagt på sig litegrann, har alltid haft världens minsta midja och synliga revben osv. men kurvig nedrekropp vilket jag tycker är skitsnyggt! Så det ända som jag vill "fixa" nu är min mage och sedan få mer tonade armar där man ser musklerna liksom. Sedan vill jag ju bli fastare överallt men inte mindre.
 
 
Som ni ser så var jag smalast på bilden med lila bikini, det var exakt två år sedan, bilderna högst upp är för ett år sedan, bilden längst ner till vänster är också från förra sommaren, och bilden längst ner till höger (hahah mobba inte) är väldigt gammal, typ två och ett halvt eller något. NEJ jag är ingen orre för att jag lägger ut dessa bilder, det här är min blogg som mina "öppna dagbok" det är inte som instagram där man taggar #victoriasecret och ba yeah i'm hot. Min kropp är min och jag får lägga ut bilder på den om jag vill. för att jag själv vill kolla skillnaderna osv. mellan åren och här framöver, bra tack! 
 
 
 

Cubus levererar

Vilket plagg är eran favorit? Kommentera!


 

Kunglig frukost

 
Hej bloggen!
fanns inga mackor eller sallader kvar på myway imorse när vi skulle äta lunch, så det fick bli det här haha! var sjukt gott men råkade tappa mina jordgubbar sen, eller dem blåste ner från bänken :( För er som inte visste det så framhäver champis/champange smaken av jordgubbarna ;) Hade fett "chilliga" lektioner idag, var fett kul på engelskan, det är mitt favoritämne typ! Har c-b just nu men ska försöka få ett A.
 
 

Keeping up with the Kardashians

Gud vad jag älskar denna familj! för dem är just det, en riktig familj. Precis vad jag vill ha när jag blir vuxen, där det viktigaste man har i sitt liv är sin familj och man håller ihop oavsett vad, like a fucking italian maffiafamily you know what i'm sayin? Sitter iaf och mumsar på frukt medans och ska snart börja förbereda mig tills imorn, alltså packa skolväskan, lägga fram kläder osv. Måste börja sköta mig nu, inte bara för min skull utan också för mammas ♥
 
 
 

lé to cool for él school

Hejsan mina kära läsare <3
Började åtta idag men kom till skolan klockan ett, sedan gick jag igen vid två för att jag skulle till vårdcentralen så missade tekniskt sett hela skoldagen :( är bara så himla trött på skolan, har alltid hatat skolan och kommer altid att göra. Så det är inte lätt för mig, jag försöker men det är inte lätt.. 
 
Det värsta är ju ändå när ens mamma ska förklara hur besviken hon är, och att man förstör sin framtid blablabla.
Orkar verkligen inte lyssna på det, blir bara mer irriterad då -.- hatar att göra min mamma ledsen..
Snart är det mat iaf. 
 
En gammal bild på mig och sofia en tjej.
 
 

Vad vill ni att jag ska tipsa om?

Kommer tipsa om det som får flest röster ikväll eller imorgon, så kommentera!

Dream about sparkles and unicorns

Måste gå och lägga mig nu ifall jag ska orka mig upp kl halv 6, dock är det om typ fem timmar så tror inte jag kommer palla det. Då fortsätter den onda cirkeln med att mamma blir sur (jättesur) då blir jag sur och mitt humör är förstört resten av dagen, vilket leder till massor av dåliga saker, när jag kommer hem blir jag och min mamma ännu mer sura på varandra genom att bara se den andra = dålig dag 
 
Godnatt, här får ni två bilder på mig från förra sommaren ♥
 
 

Blair Waldorf - Leighton Meester

You can't make people love you, but you can make them fear you
 

What makes your life worth living?

♥ Dancing inspiritation ♥
 

Random facts

♥ Jag kommer alltid försent på morgonen till skolan 
♥ Jag älskar gammal musik (70,80,90 tals) 
♥ Jag måste alltid läsa baksidan på schampon, sminkprodukter osv. typ allt jag hittar i badrummet när jag sitter på toa alltså.
♥ och ha på kranen samtidigt..
♥ jag tror att jag föddes under fel tid
♥ Jag älskar vampyrer 
♥ Jag har hur mycket släktingar som helst i tyskland! Nära gränsen till Österriket.
♥ jag gick ut nian med bara 160 poäng
♥ jag ÄLSKAR djur, ninja är som mitt barn (därför jag toffla henne)
♥ Ninja är min kissemisse
♥ när jag var liten så hade vi ett jävla zoo här hemma. Under några år hade vi två råttor, två sköldpaddor, två pappigojor, två kaniner, och typ tre till fyra katter eller något sånt, samtidigt alltså.
♥ Jag har jätte svårt för att lita på folk, I have my reasons. 
♥ jag pratar typ engelska 80% av tiden, har gjort det i flera år, och tro mig min familj blir sjukt irriterad över det haha!
♥ jag har peppar på allt, älskar peppar
♥ mina favoritfärger är svart,vit och röd.
♥ Jag blir alltid mer depprimerad som person när jag bloggar så funderar på om det här verkligen är en bra ide.. att börja igen alltså.
♥ jag älskar Anton Ewald ( no shiiiiit sherlock )
♥ jag hatar när folk härmar mig med saker som är typsikt mig!! typ ord hur man beter sig hela paketet liksom, man ba bitch please sluta ta efter allt jag gör och säger haha -.-
 

 

Din lunch är min frukost

Vaknade typ vid halv två idag, gick ner klockan halv tre och gjorde "frukost" haha! Då äter jag oftast ganska mycket eftersom att jag ligger och drar mig i sängen i hundra år och hinner då blir väldigt hungrig. Ska nu gå ner och sätta mig ute på altanen med mami och sola lite! Det är fan 18 grader så man får ta och passa på.

styleby

Ligger i sängen och läser min nya tidning samtidigt som jag myser med ninja. Åt pizza för ett tag sedan till middag, det var as gott men ska snart gå ner och poppa popcorn och hämta chips + cola hehe..
 

Please give me


Mysislördag

Hej mina fina ♥
Idag är jag inte bakis eller nånting även fast jag festade igår! har bestämt mig för att ta det riktigt jävla lugnt med alkoholen sen efter valborg, så drack inte sådär jätte mycket (kom på nu att jag halsa vodka hahaha) Blev väl lite små full och var på världens "flummis" humör, typiskt mig och gå runt och skratta utan anledning men det är nice, right? Idag vill jag ha en myslördag med massa gott och typ något film-marathon t.ex. Iron man, High school musical, prinsessans dagbok, sagan om ringen eller något.
 
Om du vill mysa med mig är det bara att höra av dig här eller på facebook, nej men oj vad horigt det lät, ni fattar vad jag menar (y)
 
Ny profilbild på facebook, Nadia king (davisha) heter jag där,

Nu drar jag på fest

Nu drar jag på fest i Älvsjö, en killkompis till amanda och linnea (också min gamla vän hahah) fyller år så har därför bjudit dit en massa folk för att fiesta! Har lite brottom nu för ska dra till horns och köpa cigg, men vi hörs inatt eller imorn / ciao 
 

Me love my thaihoe-food

Mummms, typ världens godaste haha! Åt det här idag efter skolan till lunch, vi har ju matkort på jensen så det är as nice förutom att man måste lägga till. Så gick till thaien vid skanstull/ringen ungefär och åt med Amanda och Linnea. Vi satt där i skuggan (haha solen lyste inte JUST där vi satt) och åt som grisarna i spirit away, sedan drog jag hem. och nu ska jag duscha, ciao 
 

Fresh to death

Tjosan! Håller just nu på att städa mitt rum, är ensam hemma för mina föräldrar är och hälsar på min syster i gävle! vill också åka dit, saknar er jätte mycket ronja haha jag vet att du läser detta ♥ Typiskt mina föräldrar dock att alltid vara borta när typ städerskan eller t.ex. som nu att några rörmockare ska komma hit. Då ska dem alltid vara borta och ba "oj det glömde vi, du får vara hemma när dem kommer nadja" så måste jag prata med dem och ba tjo.. 
 
sjukt awkward haha 

Gissa vart min mamma har köpt lägenhet?

Jag saknar att fånga krabbor med mina syskon, att hyra cyklar från samma ställe varje år, springa ner till stranden och hänga hela dagen, äta tonfiskbaugetter och crepes med nutella och grädde+frukter, att gå på aqualand som jag kan helt utantil även fast det är som en labyrint, gå på luna park ( sjukt stort nöjesfält ) gå på dino park ( typ heaven för dem som gillar jurassic park osv. ) gå längst hamnen på kvällen, bli avmålad av någon gammal gubbe, käka glass i alla dess smaker ( finns aaaalllt haha) sitta på alla fotbollsbarer och kolla em med ett gäng galna holländare, jag saknar isabelle och jean michel samt polin! Jag saknar vårat hus precis vid luftskeppet. Frankrike är mitt andra hem, om inte första. Har åkt ditt varje år sedan jag var 2 och varit där i flera månader varje gång. Har inte varit där på typ 4 år nu, så det ska bli kul att få festa nu vilket jag inte gjorde då såklart. Dem har dem mest galna klubbarna med inomhuspooler, mousse som sprutar ut från taket, casinon, allt du kan tänka dig, och dit ska jag. ÄNTLIGEN ska jag tillbaka, jag saknar mitt hem <3

världens bästa torrschampo

Älskar verkligen dessa torrschampon! det finns tusen olika "lukter" som också är till för olika slags hårfärger/hårtyper! Jag köper mina på rusta där dem är skit billiga, men vet att dem finns lite överallt. Bara spreja lite i hårbotten om ditt hår är fettigt, och sedan gnugga lite & bosta ut! så ser ditt hår helt nyduschat ut.
 
 
Dem får fem av fem stjärnor av mig hehe,
 

Wayne's coffee

Hejsan svejsan,
Idag är en helt vanlig dag, försov mig, kämpade mig igenom alla tråkiga lektioner förutom samhällskunskap den är kul hehe. Åt sedan på Waynes med linnea och louise, Amanda skulle äta chinesefoood med grandma och tro mig, hon är fett G ( iaf vad jag har hört ) älskar verkligen waynes kikkilingwrap, och den blir ännu godare om du säger det med asianaccent (y) Har nationella imorgon i engelska, fyfan vad jag alltid blir nervös inför dem även fast jag alltid får skit bra betyg på typ alla nationellaprov haha. Aja ska äta nu, puss 
 

Valborg - That night was crazy

Tänkte berätta lite mer om valborg nu när jag har bilderna också. Det började med att jag och några tjejkompisar drog och grillade vid gröndalsberget! Vi satt och drack vin och försökte grilla hamburgare men som många av er kanske vet så suger dem där engångsgrillarna så det smakade bajs haha. Satt och lyssnade på musik, rökte, drack lite mer and so on. Sedan kom två killkompisar till linnea och amanda, vi alla drog på fest i solna hos min kompis jonathan ( hemma hos hans kompis dock ) och på vägen dit så snappade jag upp tre puddingar, HAHA driver dem var inte snygga men sköna dock (: När vi kom dit så var jag redan pissfull för hinkade cider och vin på den oändliga resan dit. Folk bokstavligen hällde ner sprit i halsen på än, drack massa knallröda drinkar som jag inte vet var det var, sen smirnoff, öl osv. efter det blev allt kaos, eller jag kaosade. Ramlade i ett badkar hahaha. förstår ni varför jag skäms nu? typ första gången, men har inte varit sådär full på sjukt länge, det vart liksom en riktig jävla fjortisfylla, man ba been there done that 
 
ville typ gråta när jag hörde allt idag från min flickor, asså jag kommer verkligen inte ihåg något, trodde folk bara ljög när dem säger att dem har blackouts osv. från fyllor men trust me, det är möjligt.
 

En jävla massa rosa, ny design

WOHO fyfan vad jag är glad just nu! Som ni ser så har jag en helt ny design som jag är skit nöjd med, av någon anledning så har jag alltid väldigt mycket rosa och lila i mina designs, och jag gillar typ inte ens dem färgerna? haha nej men jag gillar alla färger, dock är det knappast mina favoritfärger.
det började med att jag för länge sen ÄLSKADE lila och ville då bara ha lila designer hela tiden, sedan tyckte jag att det passade med rosa till och nu har det typ blivit som ett "koncept" som justin bieber, hans färg är ju också lila ;) men hoppas ni gillar det klicka rnut och kika för det finns en massa roliga saker nu som translate, länk till instagram, twitter osv.
 

Drunk ass bitch -

Drägg drägg drägg 
Hade väldigt kul igår men blev allt för full. Betedde mig som en idiot och skäms så sjukt mycket, typ vaknade upp i morse och ba "jag vill dö" Jag är fucking shameless, jag skäms inte över mig själv jag skäms över andra ist, men nu skäms jag. Jag gick över en gräns som jag inte ens visste fanns, och nu skäms jag - som en liten hora 
 
kan berätta imorgon och vad vi gjorde, vart vi var och bara gå i genom hela kvällen en snabbis, men har inte bilderna  som vi tog och linnea svarar inte så pallar inte skriva det nu.
puss