Skriv din beskrivning här!

Things I always say - typical me

Hora ( vad gott,bra,kallt,varmt and so on )
misoo
fucking
fitta
wäääh
oh my
whuuut
tjo gäri
gäääris/ar
damn
bror
dafuq
nope
jag orkar inte
fuck you
fenomenal
men sluueta
snällarååå
yah man
sexi mamacita
bitchatchos
sug
awesome
assååå
yaaaay
bitch
Visst låter jag underbar? haha asså FY vilket ordfråd

Make this summer memorable

Tja alla snygga och sexiga människor som läser min blogg! Med tanke på att ni är ganska många som läser min blogg ( dock är ni sämst på att kommentera ) så kan jag inte låta bli att undra vilka ni är and so on, men framförallt hur eran sommar har varit/är! Min har faktiskt varit riktigt bra hitils, än av dem bästa på länge. Det handlar om att göra den minnesvärd själv, gör din sommar bra, och gör vad du tycker är kul! umgås med folk du tycker om OCH med favoriten, dig själv ♥ Då blir det en bra sommar det kan jag lova! the key is to be positive and forward and not just for the summer, for the rest of you life..
 
 

Let it burn

 

My pets are home!

Min anka och min Sköldis är äntligen hemma! Fyfan vad jag har saknat dem, min små bitches ♥ Snart har jag jobbat färdigt också och shit vad fort det har gått alltså! Känns som att jag började igår typ men på fredag är det iaf min sista riktiga arbetsdag vilket känns as nice, för nu kan jag njuta av det sista av sommarlovet with my gäriis!
 
Oh by the way så blev jag kallad hipster och såg tydligen konstig ut när jag hade på mig denna snapback? HAHA // Alltså min och linneas "bajs i munnen" min är så jävla fin haha <3
 
 
 

Such a hard worker

Tja fan! Idag har jag faktiskt varit på jobbet dock i bara några få timmar som spenderades i skärholmen med Paulina. Köpte en millitärgrön vårjacka från vila och två skärp, kom dock på sen att jag köpte nästan exakt en likadan jacka när ja var i polen i februari, typiskt mig -.- Åt också världens godaste wrap med kycklig och curry röra, my fave ♥ Sen när vi hade kommit tillbaka så fick jag gå och då var klockan bara tre så jobbade i fyra timmar haha! Sen dess har jag bara legat här hemma och solat, men nu är det maaat! 
 
 
 
 
 
 

Don't think they know..

 

Kind of beautiful

 

I want them so bad

 

Lé outfit from friday

Så här så jag ut i fredags! till detta så hade jag ett par svarta ballerina med nitar på, svarta raybans, en grå kofta som dock hängde på min svarta axelväska hela dagen för att det var så varmt. klänningen har en jätte fin rygg som jag dock glömde fota , och jag älskar det slitna bandana trycket!
 
 

Harrypotter marathon

Eftersom att jag inte kan gå ut och ha kul and so on så tänkte jag ha ett litet harry potter marathon! Har det dock lite för ofta, men whot whot liksom? The movies are GREAT ♥ Lite störande dock att min dator dör konstant av överhettning. Det kommer nog bli ett ganska failat marathon, men med lite popcorn blir det nog awesome after all..
 
 
 
 
 

Fortfarande sjuk

Förlåt men har inget särskilt att blogga om nu när jag bara ligger hemma och är sjuk :/ Var ju uppe hos min syster i helgen men spydde osv under hela helgen så det blev ju inte riktigt lika skoj som jag hade hoppats på direkt men det var mysigt ändå..
 
Saknar henne och skitungarna redan världens finaste pojkar ♥
 
 

stupid

Anonym:
Mustang GT 3.2
 
Svar: Nej faktiskt inte, det är en 5,0 haha

Bitches be like, what? I be like Mhm

 
 
 

Outfit and alot of hair

 
 

Sun, hamburgers and ice cream

Var hemma från jobbet idag också men imorgon ska jag gå dit! är fortfarande lite sjuk men det är bara att bita ihop. Har i alla fall bara legat och kollat på one tree hill hela dagen, och varit ute i solen lite! Fan vad varmt det är alltså, skulle vilja sola men har inte tid nu när jag har sommarjobb :/ Vi åt Hamburgare till middag, och nu ska jag föna håret sedan kolla lite mer OTH
 
 

Den finaste bilen jag någonsin skådat

Visst finns det "finare" men den här blev jag helt jävla kär i. Den är som gjord för mig! snacka om drömbil, måste på riktigt ha den! och insidan är ju verkligen pricken över i:et, mina två favoritfärger rött och svart..
 
 

Walking dead

Yeah that's how I feel 
ligger hemma sjuk just nu, så inget jobb för mig! Har bara kollat på one tree hill hela dagen och fyfan vad jag har saknat denna serie, goood times. Längtar bara tills dessa tre veckor är över och jag kan åka ner till frankrike och spendera det sista av min sommar i min mammas nya lägenhet. Ellet kommer ju för det mesta ligga på stranden and so on, men ni fattar vad jag menar! Kanske skriver något mer ikväll om jag orkar, puss
 
 
 
Nudlar och regnigt väder 
 

One tree hill

Tja mannar, Idag var det min första jobbdag och det var hemskt kan jag ju bara meddela :( jobbar med cpmänniskor men det är bara att bita ihop, för det är värt pengarna! Kom hem för ett tag sedan och har nyss ätit så stinker vitlök i munnen.. 
 
Ska kolla på One tree hill nu sen ska jag sova, är helt slut!
 
 
 

Grönalund sommar 2013

I lördags så var jag på grönalund med min syster, hennes två barn och Adam. Vi hade det jätte mysigt och jag åkte massor av karuseller med gusten som är äldst av hennes pojkar! Sedan hann jag och adam med att åka eclipse och fritt fall. Eclipse är ju sjukt överskattad kan jag säga, och är seriöst förkrossad över att dem tagit bort extreme som är den bästa karusellen någonsin för den här :/ Vi åkte hem vi fem och åt, sedan började jag fixa mig och drog efter ett par timmar ut och festa :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where have you been?

Jag har varit på bråvalla och sett tusen underbara artister, supit sönder, träffat underbara människor, skrikit och dansat som en galning
jag har varit med min syster och hennes underbara barn 
 Jag har varit på linneas landställe där jag tog mitt första dopp i sommar, söp, ramla i vattnet med kläder på och åt god mat varje dag 
Jag har varit och sett Spring breakers på bio och upplevde handlingen under samma kväll
jag har bråkat och kramats med mamma 
 
 
Den här sommaren har varit grym hitils 

stop being so reckless

Vet inte hur men på två veckor har jag gjort av med 10 000 kr, villket är helt sjukt för någon i min ålder utan räkningar osv. Jag har 30 kr kvar på mitt konto, men får pengar om en vecka som tur är. Fan vilken ångest jag får när det blir så här. Tror inte jag känner någon annan som är SÅ besatt och kär i att shoppa som jag..
Jag är på riktigt en shopoholic, and trust me it's not fun. Aja ska visa er allt jag har köpt imorn, puss
 
 

Your just like the rest

Your just like the rest, A meangirl who dosen't tell anything else but lies and acts like this typical stupid and shallow bitch. A bitch that is fake, A fake bitch. I don't need you anymore but you need me, remember that.