Skriv din beskrivning här!

.

 
 

The last couple of days

Hej mina fina <3
Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket dem senaste dagarna men jag har bara segat som fan hemma hos amanda haha! Vi gick på bio i torsdags och såg baksmällan 3 och den var så sjukt rolig haha! Efter det så drog vi till slussen och mötte några kill kompisar, sedan gick vi hem till henne.
 
fredagen låg vi bara hemma hela dagen och gjorde ingenting, sedan på kvällen kom två killkompisar och hämtade oss med bilen och körde oss hem till en av dem. Vi åkte hem vid två-tre ungefär och jag sov hos amanda igen.
 
lördagen köpte vi med oss en varsin sallad, packade väskan med filt osv. och drog ner och solade på en äng med jätte mycket folk precis vid henne. Sedan drog jag hem, och nu är det söndag!
 
 

Can't help it

 
 
 
 
 
 

Schools out for summer

Yaaay, har sommarlov nu så är as lycklig! Lärarna skämde ut sig som vanligt under avslutningen med harlem shake osv. men det var över ganska fort så då drog vi brudar och åt på donken, sedan åte jag hem och packade väskan med smink,kläder osv. åkte till amanda och drack jordgubbschampange och vin, satt ute på balkongen och smuttade på det och rökte som en skorsten samtidigt som vi babblade om allt möjligt, vi åt världens godaste middag med tzatsiki, fetaost, biffar osv. lite mera vin, och sedan började vi fixa oss!
 
Drog till rosenlund vid vattnet där alla jensen ettor hade en avslutningsfest ihop, jag och amanda snodde stolar från kolonilotterna, typ värsta solstolarna och sedan hade vi också filt med oss, så alla typ samlades runt oss och vårat lilla umgänge haha.
 
Vi drog sedan vidare till något annat berg där jag satt och rökte cigarr med några boys, kollade på solnedgången/soluppgången? var piss full så vi drog där ifrån, amanda gjorde en bananvurpa på vägen och jag skrattade som en galning och hjälpte henne tillslut upp. Sedan fick jag för mig att bada i en jätte stor fontän så vi hoppade i med kläderna på och fick en liten publik, och sedan gick vi hem blöta och glada (på sätt och vis haha) och utan skor. Kom hem och fyllekäkade, gick och la oss men låg och skrattade ett långt jävla tag.
 
Haffade loss som fan unde hela kvällen, badade, var piss full, rökte cigarr, kollade på soluppgången var det ju så klart nu när jag tänker efter haha! en jävligt bra start på ett jävligt bra sommarlov! 13 är mitt tur nr, 2013 ska vara ett grymt år och sommaren ska vara underbar, det har jag bestämt!
 
gömde kameran efter ett tag för vart så full
 
 
 

the 12/06 experience

Wow alltså! Igår tog min bror studenten och fyfan vad kul det var! En sån underbar känsla när han sprang emot flaket och klättrade upp för stegen och sedan försvann in i dimman..
Känner mig så himla glad för hans skull men också stolt eftersom att jag vet att skolan kanske inte riktigt är hans grej precis som den inte är min, men han klarade det i allafall och han såg så lycklig ut vilket gjorde mig lycklig!
 
Även fast vi är som främlingar till stor del, så är han ändå det syskonet jag står närmast på något vis, för att vi har växt upp sida vid sida och var jämnt med varandra. Han var min manliga förebild samtidigt som han var min bror, och vi har gått igenom så himla mycket ihop ända från start. Min bror har tagit studenten, min bror har blivit vuxen! shit alltså.. snart är det min tur ♥
 
 
 

elle est belle comme un coucher de soleil


because my body is your party, and your body is my party

 

S O M M A R L O V

Yes! Imorgon är det skolavslutning och fyfan vilken lättnad jag känner! bara leva livet utan att behöva ha ångest över allt som ingår i ens "skolgång" jag ska bara njuta fullt ut och ha KUL dessa veckor framöver.
 
Bråvalla är bokat, ska förmodligen åka till London (my love) Polen och Frankrike, dock vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon vilket är lite av ett i-landsproblem :/
 
Frankrike <3

Ceasar Salad

 
 
 
Mmm! Har precis ätit cesarsallad, och då menar jag inte en skitversion med tomat, gurka, majs och allt möjligt + någon konstig dressing som heter "cesardressing" utan en riktig cesarsallad som bara innehåller sallad,krutonger,griladkyckling, parmesan och en gudomlig cecardressing! Mamma gör den bäst, är verkligen proppmätt just nu haha! ska ut på en kort liten promenad, ta en cigg och sedan kolla på film & hålla på med bloggen hela kvällen.
Liten nadjis, standard med röda läppar och cateye 
 
 
 
 
 

sexsupersnabba#

ända sen jag var liten har jag varit helt beroende av llamas och vampyrer.. typ det bästa som finns/"finns"
 
jag har två stora födelsemärken på mina revben, typ skit stora alltså
 
Jag är en riktig hater, och stör mig så sjukt mycket på sjukt mycket! T.ex. tjejer som hookar med VEM som helst, bara den ger dem lite bekräftelse/uppmärksamhet? sen tror dem att dem är fett sexi mamacita och får alla killar men sanningen är ju att alla ser ut som bajs och att dem särar på benen LITE för lätt haha.. sorry girlls
 
finns inget klädesplagg jag älskar mer än sweatshirts <3
 
Har fetaste stora släkten i tyskland som jag aldrig har träffat, känns lite tråkigt och som att en "bit" av mig eller mitt liv fattas. Funderar på att åka dit och söka upp dem när jag tar studenten.
 
byter mina sänglakan typ en gång i veckan för jag älskar känslan av en nybäddad säng
 

Beautiful creatures

Hej bloggen, har nyss kollat klart på Beautiful creatures och shit pomfritt vad bra den var! Helt underbar ♥ Har lyckats vara nyttig i fyra dagar nu och tro mig det fett bra för att vara jag.. någon som påriktigt är beroende av skräpmat,snacks och ba allt onyttigt som finns. Har som sagt bara varit hemma hela dagen/kvällen för att Linnea och Amanda drog till landet, man ba Aa tack för att jag fick följa med..? not
 
Ska typ sova nu för mina äckliga pollensvidande ögon får mig bara att vilja blunda, och då blir det ju rätt så tokigt om man ska vara vaken samtidigt, get it? Först ska jag dock ner och ta min godnattcigg, puss
 

Fråga på

Har fixat ask nu så om jag är dålig på att svara här på bloggen är det ju bara att bomba mig med frågor där (y)
 
 

Sommar och sol

Hej bloggisen! tänkte bara skriva ett kort litet inlägg innan jag går och handlar. Mami mår inte bra så tänkte att jag skulle hjälpa till lite. Har legat ute och solat ett tag och shit vad varmt det är asså! Höll på att svettas ihjäl haha! Så ska bara hoppa in i duschen en snabbis och sedan går jag till centrum för att handla massa frukt,grönsaker m.m. Vi ska nämligen vara lite nyttiga här fram över jag och mamma. Vi får väl se hur det går haha ;)
 

Svar på frågor

Har börjat ramla in en mycket kommentarer på senaste tiden, askul verkligen :) här är svar på två frå
 
Sandra om: Outfit från förra veckan
hur fixade du ditt hår?
 
svar : Jag har lockat det med en väldigt smal locktång, dock har jag redan lockigt hår naturligt fast lite lösare lockar :) Du kan hitta liknanade locktångar överallt , t.ex. Åhlens, frisörer, elgiganten m.m
 
 
Amina om: Get pretty for summer
Omg vär bus så bra? Vart kan man hitta den där million dollar busen då? :O
 
Svar: Hittar ingen svensk sida som säljer den just nu, men här är deras hemsida iaf :) http://www.milliondollartan.com/ Jätte populär brun utan sol från usa!

Kanye West for Giuseppe Zanotti - Cruel summer heels

Jag dör jag dör jag dör asså har suktat över dem här ända sen dem kom ut men kommer ALDRIG ha råd med dem tyvärr haha :/ aja får väl fortsätta dregla över alla bilder på google. 

My favorite playlist on spotify

Har välidgt många spellistor på spotify där mina favoriter är "old school mannen" som är 60,70,80 och 90-tals musik. Sedan "dubstep/house/disco" som mest består av dubstep, trance, happy hardcore, dnb osv. och till sist "sexy chill" Älskar denna genre av lugna Rnb låtar så grymt mycket!
 
Det här är bara halva typ,

Snart sommarlov!

Hej på er allihopa! Kan ni tänka er att det är sommarlov om bara en vecka? Eller ja, i allafall för mig haha ;) Ska försöka boka bråvalla med linnea imorgon eller något, kan inte beskriva hur taggad jag är!! har velat åka på festival i flera år, typ en stor dröm om man säger så, för en musikfantsat och hipster som mig! Sedan ska jag ju hänga en hel del i frankrike, vill dra till danmark, göteborg och dra till linneas landställe! Känns som att den här sommaren kommer bli HELT OKEJ, bättre än förra årets iaf som var sämst.
 
Några gamla sommarbilder

It's not just an outfit, a bag or a pair of shoes - it's love and it's a lifestyle that I choose

               
 
 
 
 
 
 

My favorite necklaces and Vs body mist


I'ts not fresh, it's ultra fresh

Tyckte den här videon var sjukt cool! Bara hela konceptet, väldigt retro och old school! Synd bara att drycken inte finns på riktigt, utan dem gör ju reklam för en klubb i Ibiza. Vill lätt åka till den, verkar as cool haha!
 
 ♦♥♦♥♦